05:30

1404/04/29

لوگو سایت خبری جاوید

مجله اینترنتی جاوید

نجات جان یک زن توسط هوش مصنوعی که دکتران نتوانسته بودند

لارا بنون، مادر دو فرزند، از چت‌جی‌پی‌تی به عنوان ابزاری برای نجات زندگی‌اش یاد می‌کند، چرا که این ابزار هوش مصنوعی به او کمک کرد تا بیماری‌ای را که پزشکان تشخیص نداده بودند، شناسایی کند که در نهایت منجر به کشف سرطانش شد. در اوایل سال 2024، او با علائمی مبهم مانند دشواری در خم کردن انگشتان دست و درد شدید شکم مواجه بود، اما پزشکان، آن را به اشتباه به آرتریت روماتوئید و رفلاکس معده تشخیص دادند.

نجات جان یک زن توسط هوش مصنوعی که دکتران نتوانسته بودند

هوش مصنوعی جان یک زن را نجات داد

نجات دادن یک زن، فاکس نیوز نوشت: لارا بنون، مادر دو فرزند، از چت‌جی‌پی‌تی به عنوان ابزاری برای نجات زندگی‌اش یاد می‌کند، چرا که این ابزار هوش مصنوعی به او کمک کرد تا بیماری‌ای را که پزشکان تشخیص نداده بودند، شناسایی کند که در نهایت منجر به کشف سرطانش شد. در اوایل سال 2024، او با علائمی مبهم مانند دشواری در خم کردن انگشتان دست و درد شدید شکم مواجه بود، اما پزشکان، آن را به اشتباه به آرتریت روماتوئید و رفلاکس معده تشخیص دادند.

 

بنون در جستجوی پاسخ، به چت‌جی‌پی‌تی مراجعه کرد که پیشنهاد داد ممکن است دچار بیماری هاشیموتو باشد و این موضوع او را ترغیب کرد تا آزمایشات بیشتری انجام دهد. پس از انجام سونوگرافی در سپتامبر 2024، پزشکان دو توده در تیروئید او کشف کردند که بعداً تایید شد سرطانی هستند. او در ژانویه 2025 تحت جراحی برای برداشتن تیروئید و غدد لنفاوی قرار گرفت. بنون معتقد است که بدون کمک چت‌جی‌پی‌تی، سرطان او شناسایی نمی‌شد.

 

در حالی که بنون دیگران را تشویق می‌کند که برای مشکلات سلامتی خود به هوش مصنوعی مراجعه کنند، بر اهمیت مشاوره با پزشکان و استفاده از هوش مصنوعی به عنوان ابزاری برای ترغیب به تحقیقات بیشتر تأکید می‌کند، نه به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی حرفه‌ای

 

این مطلب در واحد مجله علمی آموزشی جاوید به رشته تحریر در آمده و شامل قانون کپی رایت
میباشد استفاده از این مطلب چه به صورت رونوشت یا استفاده جزئی و یا موردی فقط با ذکر منبع مجاز میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *